Gemotiveerde schoonmakers uit de Duin- & Bollenstreek

Over ons

"Iedereen kan schoonmaken", wordt wel eens gezegd. Maar daar zijn wij het níet mee eens. BAGA Cleaning Services is niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Wij zijn trots op ons vak! Daarom besteden we aandacht aan ons werk.  In overleg met u maken een schoonmaakplan. Daarna zorgen wij ervoor dat het afgesproken werk tot in de puntjes verzorgd wordt. En blijft! Goed werk leveren geeft ons voldoening, en respect van onze klanten. Daar lopen we graag een stapje harder voor.


BAGA is een klein schoonmaakbedrijf, gevestigd in de Duin- & Bollenstreek. Geregistreerd onder Kamer van Koophandel-nummer 52212920 sinds 2011. Het werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk tussen Amsterdam en Den Haag, inclusief Leiden. Met de prachtige Duin- & Bollenstreek als kern. Onze gecontroleerde groei blijft altijd ruimte houden voor persoonlijke aandacht. Dat zit in ons DNA. Dat wil overigens niet zeggen dat wij altijd klakkeloos aannemen wat de klant zegt. Soms zijn we eigenwijs. Vanuit onze vakkennis gaan wij graag de discussie aan om tot de beste schoonmaakoplossing te komen. Wij geloven dat het werk daar beter van wordt.


Een heerlijk gevoel van welzijn, een verhoogde productiviteit: goed schoonmaakwerk maakt het verschil! Wij zien het dagelijks bij de bedrijfsruimtes en woonhuizen die we onder handen nemen. Ons bedrijf is niet de grootste schoonmaak-organisatie. Ook niet degene met het meest complete aanbod. Wel degene met een heldere boodschap: je werkt bij BAGA omdat je graag uitstekend werk levert. Waarbij inzet en motivatie uitstijgen boven al het andere. Deze waarden komen tot uiting in alle aspecten van onze bedrijfsvoering. En daar moet je bij willen horen. Of niet.
 

 

 


 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

Opbellen
E-mail